Tillit är ett stort ord, ett ord innehållande mycket, bla prövningar, tvivel, kamp och uppgörelse med gamla tankestrukturer… Men när man kliver in i begreppet tillit och utforskar det närmare kan man uppräcka en genial enkelhet – lösningar man inte trodde fanns och dörrar som redan är öppna… När man efter att ha räknat ut allt, prövat allt och ändå inte hittar en lösning finns tilliten som en trygg utväg… Att släppa taget och ur tilliten invänta en lösning. Tilliten som ofta genom ett trollslag förvandlar en till synes olösbar situation till en färdig lösning… När man lär sig att arbeta med energin i tillit så står man ofta med ett förundrat leende och uppfylls av en jublande glädje och ett innerligt TACK… Känslan av att det finns något… En energi/kraft/naturlag som verkar med en allomfattande intelligens, bara vi tillåter den att arbeta… I flera år fick jag två enda ord till mig att arbeta med och det var tillit och tålamod… Efter dessa år har nya världar öppnats i takt med upplevelsen av att det faktiskt fungerar… Så om ni vill börja manifestera, förvandlas och skapa magi… Starta med ordet och innebörden av tillit… Värme Åsa