Läs gärna länkarna här nedan. Statsepidemiolog Annika Linde är JO anmäld. Hon tog själv aldrig vaccinet Pandemrix mot svininfluensan – något som hon berättade i en radiointervju med Ulf Elfving. Har Annika Linde ett heligare immunförsvar än alla de hon ansåg måste vaccinera sig…?

Massvaccinationskampanjen i Sverige mot svininfluensan ledde till att ca 6 miljoner svenskar vaccinerade sig. Totalt i Europa vaccinerade sig 10 miljoner människor. Som vi vet har denna spruta orsakat stort lidande för de som drabbats av narkolepsi. Läkemedelsverket utreder nu även andra autoimmuna sjukdomar i samband med detta vaccin. Denna länk finns också här nedan.

Nu utreder man i ena korridoren med händerna fulla vad som gick fel i hanterandet runt Pandemrix och svininfluensan. I andra korridoren beslutar man samtidigt om att alla flickor i Sverige från 11 års ålder ska vaccinera sig med Gardasil – ett vaccin som det finns mängder av larmrapporter världen över av farliga och även dödliga biverkningar.

140 kvinnor dör varje år i Sverige av livmoderhalscancer – denna siffra skulle kunna reduceras ytterligare om cellprovtagningarna subventionerades så att alla kan ta provet regelbundet. Detta borde väl vara en betydligt ofarligare väg att gå, än att massvaccinera småflickor från 11 års ålder.

Först med 3 doser första året och med ytterligare påfyllnadsdoser vart 5:e år till ca 45 års ålder. Då det är vanligast med livmoderhalscancer i +50 års åldern torde det ta bra många år innan vi får något som helst utslag på om Gardasil har varit verksamt eller ej. Det är dessutom drygt 40% större risk att få livmoderhalscancer om man bär på de HPV – virus man vaccinerar emot vid vaccinationstillfället.

Jag anser att man ska kunna svara ja på tre av tre frågor om man tar ställning till att vaccinera…

Är vaccinet säkert…? JA/NEJ

Är vaccinet nödvändigt? JA/NEJ

Är vaccinet effektivt? JA/NEJ

Vid bara ett NEJ på svaret av dessa frågor anser jag att man inte ska vaccinera.

För er som nu står i valet och kvalet om Gardasilvaccination eller inte råder jag – ta reda på andra fakta än de som läkemedelsverket går ut med innan ni tar ställning till JA. Det är viktigt att själv bilda sig en uppfattning om myntets båda sidor… Vad gäller Pandremix säger man att ”vi hade för bråttom” – jag hoppas att det inte blir samma konklusion vad gäller Gardasil. Men risken är mycket stor. I Spanien och Indien är Gardasil förbjudet – man anser det för farligt. Sen kan man ju fråga sig hur Pandremix vaccinet och Gardasil vaccinet fungerar ihop…? Klarar små flickkroppar dessa båda sprutor tillsammans…?

Det här handlar inte om pengar eller om politik – utan om unga flickors hälsa på alla plan under lång tid framåt. Personligen skulle jag inte kunna sova om natten om jag tagit beslut i ledande befattning om att dessa vaccin ska ges i Sverige.

Hur Annika Linde kan sova gott när hon inte själv följer sin egen propaganda – det är en ännu större gåta.

http://runelanestrand.wordpress.com/2012/02/25/annika-linde-tog-aldrig-sprutan/

http://www.dn.se/nyheter/sverige/fler-biverkningar-av-pandemrix

http://vaccin.me/2012/01/16/gardasil-a-sad-girl-vaccinet-som-okar-risken-for-cancer/

Med värme

Åsa